Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat slår

Aldrig har mitt hjärta slagit som precis just nu


När du rör mig så ser jag dig som min
för inget vill jag hellre än att bara vara din

Aldrig har jag känt så här

Rädslan om att du inte alltid kommer stanna kvar sliter mig itu
men måste ju fokusera på att du är här nu..


Jag kramar dig så hårt som aldrig förr för inatt är du bara min






Övriga genrer av Mia83
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-22 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia83