Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustration

Den smärta som jag inom mig känner

att vi inte skildes som vänner

hur ont kan det göra

där inne, i hjärtat det sköra

känslan av att vara fångad i bur

så svår, så svår att ta sig ur

de låsta känslornas fängsel

en förlamande, larmande trängsel

låt mig slippa undan hjärnan

komma in, i självaste kärnan

där man bara tryggt kan få vara

utan de vindlande tankarnas snara

att få vila i varandets koja




Fri vers av Jolith
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-10-03 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolith