Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomens hamn

Tusentals tankar repeteras dag för dag

och bildar ett mönster i en människas "jag".

De blir en slags tankens tapet

som klistras med befästande tro på allt man så säkert vet.

Det finns dock ett vetande bortom tankens kvävande famn

där vilar i stillhet visdomens fria trygga hamn.

Bortom alla tänkta sakers namn.......

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-22 22:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra.......
2009-07-28

    ej medlem längre
Här har vi en text som borde beröra,välskriven visdom är inte var dags gåva-mycket bra!!!!
2009-07-23

    ej medlem längre
ABC som skulle
läras i skolan redan
Bra!
2009-07-23

  Miss Mod
Det är dessa repetitioner som ibland suger musten ur en, intressant uttryckt.
2009-07-23

  etthjärtaäralltidrött
ja

så underbart
sammanfattat
tack för dessa rader
att stoppa in i hjärtat
och ta med i säng

Tack!
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP