Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår när vi passerade Rättvik kom orden till mig


Från bryggan i sommartid

Från bryggan i sommartid jag
hör vattnet hur det sköljer in
över land med sina egna toner

Från bryggan i sommartid jag
hör fåglarnas sång

Från bryggan i sommartid hör jag
hur båtarna tar sig fram i sin alldeles
egna takt

Från bryggan i sommartid ser jag
på mitt metspö hur flötet flyter med i
vattnet

Från bryggan i sommartid ser jag
hur myggen dansar i kvällningen

Från bryggan i sommartid ser jag
så mycket vackert

Från bryggan i sommartid känner jag
ett inre lugn

090723




Övriga genrer av sajo
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 09:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Din dikt formligen andas sommar.
Det du beskriver är verkligen sommaren i koncentrat.
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo