Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag inte längre finns

Som en osymmetrisk snöboll
formad av små, små händer
kommer jag tillbaka till dig
när du snölyktan tänder

Som en vacker tunn citronfjäril
landar varsamt i ditt hår
en stund av närhet och sinnesro
när snön smälter och det blir vår

Som en vit skummande våg
brusande upp emot land
skänker dig styrka och mod
när livet känns tungt ibland

Som en gyllengul kantarell
stoltserar jag i sprakande höst
påminner om glädjen i livet
och skänker en smula tröst

Som en ängel i min himmel
som ett väsen i din värld
ska jag alltid finnas med dig
genom lycka, sorg och flärd




Fri vers av emerentia
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emerentia