Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoetens bemötande ...




T: -Det har varit mycket jobbigheter i min gamla familj
     de senaste åren ... min systers kille begick suicid, en
     annan syster har varit på psyket med utmattningsdepression.
     En brorson har panikångest & min bror har legat på avgiftning,
     samt att hans lilla dotters mor har fått återfall & börjat knarkat.


KP: -Ja men ... sånt där går ju de flesta familjer igenom.


T: - ....................       




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-25 22:30



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Våra familjeband och närstående påverkar oss,

inte lätt när det krisar mycket omkring oss,

då blir vi mycket sårbara.

Fint att denna text har blivit så uppmärksammad,

då den berör.
2009-07-27

  Lindalou
Född empatilös eller full av eget elände så att denne väljer att blunda för andras elände..
2009-07-25

    leelee
Tala om att normalisera ...
2009-07-25

  Nanna X
Smärtan blir ju inte mindre för att fler delar den. Men kanske kan det skapa förutsättningar för förståelse, och stöd.
2009-07-25

  Suzy med punkterna
Tyvärr är det nog sant men oftast inte lika öppet.........
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP