Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...





Du...
det saknas något
the thrill is gone

- när försvann den....................................................!?












Övriga genrer av AjBi
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi