Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrenalin

jag ger mig till dig
Helt öppet
Utan krav
Utan att vilja få något tillbaka
Inga krav, inga förväntningar
Låt mig få känna dig
Låt mig få ge dig allt jag har
Låt mig bara få älska dig
En plats i hjärtat du alltid kommer ha




Fri vers av zeddi
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-10-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi