Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren tar slut


men det stinker ändå
det stinker rök och parfym och halvt stängda ögon
men genom glipan kan jag fortfarande se
letar efter några bloss till
för att göra mig värd
dig




Fri vers av schackrutig
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

schackrutig
schackrutig

Senast publicerade
sommaren tar slut
14 år
* Se alla