Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en resa i tiden skulle vara intressant

Du finns inte
Du är inte här

Det var länge sedan nu
Det är en evighet
Sedan du kunde röra mig
Innanför huden

Den minns dina ord
Dina vibrationer

Det var länge sedan nu
Jag tänkte på dig
Hur jag ville ha dig
Mer än allt

Jag har nästan glömt dig
Men ändå existerar jag bara

För du jagar mig
I mina drömmar




Prosa av ohpeople
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-27 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ohpeople
ohpeople