Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanketvist

smart,
men samtidigt dåligt.
För om jag tänker på det
i hjärnan
är det lättare att glömma bort helt,
när det väl försvunnit.
Hittar jag pappert igen kommer det tillbaka




Övriga genrer av Gabriel Perez Santiago
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-27 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Perez Santiago
Gabriel Perez Santiago