Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kapitalismen kommer förgöra oss och sig själv!


Jag tror på människan

Jag tror inte på materialism.
Jag tror inte på kapitalism.
Jag tror inte på överkonsumtion.

Jag tror på människan.

Den fria människan.
Den fria människan
som inte finner sin lycka
i materialism.

Jag tror på människan.

Den fria människan.
Den fria människan
som inte finner sin lycka
i kapitalism.

Jag tror inte på att kapitalism
ska styra ett samhälle.
Jag tror inte på att materialism
ska få leda till en omännsklig
överkonsumtion.

Jag tror på människan.

Den fria människan.
Den fria människan
som ser att kapitalism
enbart leder till krig och förstörelse.

Jag tror inte på att kapitalism.
Jag tror inte på att kapitalismen
är vårt enda val.
Jag tror inte på att materialism
förgyller vår levande dag.

Jag tror på människan.

Den fria människan.
Den fria människan
som ser att materialismen
gjort hjärntvättade och gíriga.

Jag tror på människan.

Den fria människan.
Den fria människan
som ser att kapitalismen
kommer att förgöra oss
och sig själv





Gabriel Perez Santiago




Fri vers av Gabriel Perez Santiago
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 00:21



Bookmark and Share


  lycksele
"I believe in mankind,
It is people I can't stand"

(jag tror på mänskligheten,
det är folk jag inte står ut med)
2009-07-27

  Fånga dagen
Klockrent skrivet gillar jag
mvh ak
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Gabriel Perez Santiago
Gabriel Perez Santiago