Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade broder(jag släpper aldrig din hand)

Du tar dig fram som en ångvält, broder
Med det där skrattet som får mina mungipor
att dras uppåt tills de får träningsvärk
med ögonen som jag vet att du fått från mig

har jag någonsin sagt att jag älskar dig?
du är för liten för att förstå
men de där dagarna då allt känns mörkt
gör du om till livslust
de där gångerna du vill att jag ska
leka med dig
låta dig vinna
eller bara lyssna på dina upptåg
gör mig stolt in i själen

och vet du, broder?
oavsett hur många stötar du får i livet
tänker jag alltid stå vid din sida

oavsett hur många misstag du gör

tänker jag aldrig släppa din hand




Fri vers av Maskrosen
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 13:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket ömsint och stark text som berör
2009-08-05

  Lindalou
Underbar text. Och fylld av kärlek. Nej, släpp aldrig hans hand. :-)
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Maskrosen
Maskrosen