Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I just wonder where you are angel?


Drömma Med Dig

När jag öppnar mina suddiga ögon imorgon,
Så vill jag att du finns där tätt bredvid mig.
Jag vill se dina nakna lena skulderblad skymta fram under ditt väldoftande hår.
Jag vill höra dig andas djupt och skönt.
Vill bara vara där med dig,
Krypa tätt intill din sammetslena kropp
Och låta mina läppar smeka din hals medan mina händer försiktigt snuddar dina vackra bröst.
Sluta mina ögon igen och drömma mig bort,
Tillsammans med dig...




Fri vers av Daniel25
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-10-04 05:49



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så underbart vacker,jag suckar högt.....
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel25
Daniel25