Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku i USA



Våning åttitre
En monstera skickar ut
sina luftrötter




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 17:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
här en senryu som går på en och samma gång under både haiku och poesi, det får en annan att undra och det är ju inte helt fel
2009-07-29

    ej medlem längre
En oväntad och härlig bild!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP