Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig Ammi<3


Saknar

Saknar ditt skratt,
ditt leende och
dina kramar
som du alltid gav.

Känner en sån
otrolig saknad.
Saknar dig,
varje dag,
varje timma,
varje minut
och varje sekund.

Du hade alltid ett leende
på läpparna.
Du kramade alltid en.

Känna din kind mot min kind,
känna lukten av din parfym.

Önskar att jag fick höra ditt skratt,
få se ditt leende
och få kramar av dig.

Var du tvungen att gå?
En dag kommer vi att träffas igen.
Under tiden så saknar jag dig
och tänker på dig.




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel