Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En uppföljare på "Jag är inget att hänga i julgran". Den funkar bra att jogga till


Jag är världefull

Jag är värd, värd, värd, värd, värd att vara vacker
Jag är värdefull och våndas inga ångestattacker
Jag är värd att känna värme I en våt och vintrig höst
Jag är värd att vilja vila vid en villig kvinnas bröst
Ej värdelös, nej värdefull att vara utan skuld
Jag är värd, värd värd värd
värd värd värd värd
värd min vikt i guld




Fri vers av Knickedick
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar!
2009-09-03

  Lindalou
Denna kan man upprepa för sig själv i spegeln för att bygga upp självförtroendet. Fyndigt.
2009-07-29

  stella
Bara inte stegen blir för tunga då.. :)
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick