Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha, skrev denna under mycket roliga omständigheter. Tja, det var inte roligt då - men tänker man på VAD den skrevs till... är den komisk.


The Shield

I don't like this
Why are you doing this to me?
I've treated you
like the mind of a time lord
And this is what I get in return?

It's so cold
so very lonely without you
I need your warmth underneath
your shield
Your endless
Timeless
Help and support

O, don't bring me down
Don't bring me down again
And now I need to go
Take my mask away




Fri vers av Sara Aldebe
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Aldebe
Sara Aldebe