Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veckans nyheter i en liten bygd i mellersta Sverige






Rubrikerna

#Kvinna anföll man med syra

#Tonåring talar ut efter åratal av våldtäkter från sin styvpappa

#Så njuter mannen på gatan av sommaren, vi reser mera utomlands när det regnar, om vi inte är turister från andra länder

#Allt fler katter överges av semesterfirare och andra barnfamiljer

#Ortens fotbollslag fortsätter att bita i gräset i gärdsgårdsserien

#Hundbajs ett allt större problem å samhällets gator och torg, det är ett grovt hygienpolitiskt problem

#Pensionärer snuvade av bankens ekonomiska mäklare trots löften om att bättra på rutinerna

#Duvor, skator och andra fåglar härjar utesrveringarna

#Insändare,
Privata handlare allt mer obekymrade om ruttnande frukt
Glassen för dyr för barnfamiljerna som tvingas skära ner på just glass
Råddjursplågan allt värre, femte gången min pool härjats av vilda djur

#Vädret fortsätter att övertyga i närområdet

Mer och fler nyheter, reklam och små notiser även nästa vecka. Glöm inte att läsa alla spännande insändare om allt mellan himmel och jord




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP