Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här


Imorgon 090730

torsdagsfunderingar

blåbär och hallon välkänd drottning

doft av nygräddad pannkaka




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo