Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...


Prövar sina vingar
pånyttfödd,
frågan.

Lyssnar efter sitt eko
men ignorerar eventuella svar.
Än så länge.

Få lov att finnas
är viktigare än
att veta.

Frågan säger ändå allt.







Fri vers av murkla
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

murkla
murkla

Senast publicerade
...
Gåvan
Tunna väggar
Nu
* Se alla