Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Wave after wave after wave I fall for her"


Konsekvenser av tidvatten





Dina ouppnåeliga misslyckanden
och dina händer

Jag och mitt sätt att liksom skjuta
fram dagarna till en kedja av sömn.
Vakenheten smyger sig på
säger -

Du som sov gjorde mig inget ont


Sov mig så samlad
i dina bägge händer

en söndag i gångna dagars kölvatten






Fri vers av narr
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-30 10:51



Bookmark and Share


  Tobias Nilzon
vackert, mycket vackert!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

narr
narr