Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig svaren!

Ge mig svaren

Hur många får plats i himlen? Vad ska döden göra när jordelivet slutar och vad gör evigheten medan tiden går? Är det samma blommor som blommar och vissnar, hur långt kan en viskning färdas och vem tröstar alla fallna löv?
……

Har havets yta någonsin rört vid botten, har solen någonsin hoppat över en dag och i vilka trådar hänger jorden? Hur flyger stjärnorna och slutligen...

vem gav mig mina frågor… och om någon… må du ge mig svaren!




Fri vers av Rufus
Läst 637 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-04 14:37



Bookmark and Share


  Häst
Nu har jag läst den här sju gånger eller något, och den blir bara bättre för varje gång. "Har havets yta någonsin rört vid botten", åh åh åh det är bara så underbart.
2008-10-06

  yoyyo
Läst lite av
dina texter
nu och får säga att
det är bra.
gillar denna texten
och funderingarna
kring den.

bra
2006-05-04

    popoffer
jag verkligen gillar dina funderingar. verkligen oerhört mycket. ett tips är att du kanske kan titta över när du byter rader i dikten, vilket som ser snyggast ut. punkterna känns inte så nödvändiga i det här stycket. "Hur många får plats i himlen?" "vem tröstar alla fallna löv?" Oerhört vackert! Bra :)
2005-10-20

  The Stargazer
Oj. Jag känner att jag kommenterar allt du skriver. Men det är bara för att du skriver så himla bra. Helt i min smak. Och detta är inget undantag. Otroligt vacker och tankeväckande dikt. "hur långt kan en viskning färdas". Mmm.
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Rufus
Rufus