Här har vi nu alla ingredienser som vissa blir så provocerade av: Jesus, glädje och Larz Gustafsson." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Här har vi nu alla ingredienser som vissa blir så provocerade av: Jesus, glädje och Larz Gustafsson.


FRIKOSTIG

Gud är en frikostig Gud

nåden kan ingen förstå

jag överträder Hans bud

men Han är trofast ändå

Gud är en underbar Gud

Gud är en Gud som förstår

finns det en plats på vår jord

dit Herrens blick inte når?

Gud är min glädje, mitt ljus

lyfter mitt hjärta till skratt

när alla berg blivit grus

skapar Han dag ur min natt

klagan förvandlas till sång

blicken blir klar, sikten god

allt blev fullbordat en gång

du kan bli ren i Hans blod

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/4 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-30 19:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Helt underbar !!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP