Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det lättare att drömma sig bort än att ta tag i saker och leva i nuet.


Paris

Älskling har du sett mig? Det spelar ingen roll.
Att vara osynlig det är att ha kontroll.
Drick av min hunger, och dö av min törst.
Av kriser i livet är livskrisen störst.

Jag gömmer min rädsla och tar ett nytt kliv.
För såna som fegar finns ingenting.

Men tiden den går och faktum består.
Aldrig älskad, aldrig älskat.
Jag glömmer bort det för att minnas det igen.
Minnet är konstigt och jag är dess ovän.

Jag glömmer min ångest och dricker mitt vin.
För allt det jag saknar det finns i Paris.
Ja allt det jag saknar.. det finns i Paris.

Älskling har du hört om mig? Sett mig? Eller drömt om mig?
Ge mig en hint. Jag lever jag finns.
Och slutar jag blunda så skulle jag nog se
att kärlek och tro och hopp och allting sånt det är pasé.

Jag glömmer min ångest och dricker mitt vin.
För allt det jag saknar det finns i Paris.
Ja allt det jag saknar.. det finns i Paris.

Ja allt det vi saknar, det finns i Paris.




Fri vers av N.Ahlström
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 19:37



Bookmark and Share


  Sabina Svensson
"Ja allt det vi saknar, det finns i Paris." genom min tolkning av den raden kom hela texten att falla mig i smaken. totalt.
2009-08-17

  Mr Lindemann VIP
Jag läser och tycker om delar av din text
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

N.Ahlström