En luxuös primadonna - inte genom yttre prål, attribut och "regalia", men genom skönhet och hållning enbart. Klass!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En luxuös primadonna - inte genom yttre prål, attribut och "regalia", men genom skönhet och hållning enbart. Klass!


BEATRICE

hon såg ut som en flicka

av kunglig börd

hon hade hållning som en sessa

jag skulle själv vilja fästa ett diadem

på hennes välskulpterade hjässa

hon hade något av victoria och madeleine

och monegaskiska furstendömet

men på grund av att jag är blyg ibland

fick hon aldrig del av berömmet

hon skulle kunna heta beatrice

det skulle klä denna unga kvinna

sen skulle vi kunna rymma till paris

och bara helt sonika försvinna...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090731




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 10:31



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
du skriver bra

är texterna tonsatta?
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP