Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hatar inte idrott eller sport, jag bara älskar mig själv och det får ju gå före i spåret.


Fri idrott gör sitt intåg på stadion






Gluggliano Staffetto springer i en helt egen stil på 800 meter och det är kanske inte så konstigt ens i en sport som denna. Han tar vattengraven på alla fyra medan trean Adjösskij från Kritryssland gör ett svanhopp över som trodde han det var tresteg i stavhopp.

Svenskan Greta Gråbo kastar staven istället för spjutet i ren protes över att ha rivit alla de tre kontrakten med sin manager medan Tekla Irrgång leder på poäng över Hounduras Guldmedaljör Zoccer Reur. Tekla Irrgångs syster sitter i publiken, men inte hejar hon utan är upptagen med att kyssa en avstängd från löpningen på 1000 meter vid namn Vant Eur för övrigt gift med Höjdhopparen Ribba Off.

På grund av regn i Barcelona skjuter vi härmed tills vidare upp rapporteringen från Stockholms stadion. Vi fortsätter med tennis istället, åter till studion för rappt aktualiserade nyheter. Sändningarna återupptas mitt i långfilmen 'Utan varje spår av teater' av regissören Ingemar Bengtman. Vilken vi sedan sänder fortsättningen på klockan 04.35 i natt.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP