Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita väggar

Jag målar lager på lager
Tjockt med vit färg på rollern
ska täcka det solkiga, smutsgula
Det gamla

Men väggarnas ojämna struktur
leker med mig
skapar skuggor och kontraster

Mer färg, en strykning till
Jag funderar
Inser

Ojämna underlag
går inte att måla över




Fri vers av Fallgirl
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 21:10



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Gillar!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl