Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅRLÄNGTAN

i kvarnparken står en skulptur

"vårlängtan" heter den

skapad av en skulptris

som heter mikkelsen

och jag har passerat den

i början av sensommaren

i kvarnparken finns en skulptur

"vårlängtan" heter den

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2009-07-31 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP