Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själlös


Jag tror jag dog i natt

för jag såg själen

tapetsera mina väggar

svarta

Klistrade sig fast

ritade svarta och röda spår

i det vita



Vi såg på varandra

Den ena

brinnande

skrikande

kroppslös

Den andra

apatisk

oförmögen

själlös


Beroende


Vi gled samman


Ändlöst förenade

till döden




Fri vers av Fallgirl
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-21 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl