Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


vinden tar med sig dig ut ur mitt liv

jag finner det bisarrt
att du fortfarande kan förstöra en kväll för mig
bara genom att ditt namn nämns

och någon sade att de såg dig stå och hångla med en kille på Karlaplan
någon sade att jag skulle sluta skåla för dig
och ta det lite lugnt med spriten

nallebjörnen jag fick av dig stirrar på mig från andra sidan rummet
men jag får andra blickar från den nu, ett halvår senare

blommorna du fick av mig har sedan länge vissnat och slängts ut
de kyssar och sugmärken jag gav dig har bytts ut mot någon annans

och min själ dör lite varje gång tanken misshandlar mig
och påminner
om att jag gick att ersätta




Fri vers av BaraOrd
Läst 260 gånger
Publicerad 2009-08-01 14:06



Bookmark and Share


  Emilie
Gjorde ont i mig att läsa texten. Kärlek är värst och bäst på samma gång.
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd