Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INTET NYTT

så jag blev stående i ett gränsland

visste inte vart jag skulle gå

jag drev planlöst omkring på stans gator

och där fanns det ingenting att få

och jag blev knuffad ut ur mitt gränsland

av den stress som drev mig inifrån

och det kändes som jag blivit bestulen

livet kändes som ett enda rån

så vad hade jag här att göra?

fanns det något som var mödan värt?

fanns det något intressant att höra?

någonting som var spektakulärt?

det som jag sökte har jag ej funnit

allt det där är ouppnåeligt

det finns helt andra värden i livet

många ting av dignitet och vikt

vi tenderar att prioritera

bristområden där det känns akut

men när man har bläddrat fram till facit

har man alltid nått fram till vägens slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090801




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 17:41



Bookmark and Share


  Neal
come in for the rising !
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP