Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är du med mig

Jag bär dig nära mitt
hjärta
Mitt hjärta, som vill ropa
KOM
Kom och håll om..
Söker, jag söker,
men var är Du?




Övriga genrer av Lotteri
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 01:31



Bookmark and Share


  mjuk
Vem gör inte det ? Mitt i prick !!
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lotteri