Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ringer som en ton i mig

Jag hör hur det
ringer
Jag nonchalerar.
Det ringer igen...
jag skiter i att svara..
Det ringer..
Men jag lyfter inte ens luren.

För lyfter jag den..
Ja då är jag..
FÖRLORAD!!!




Fri vers (Fri form) av Lotteri
Läst 286 gånger
Publicerad 2010-10-15 20:52



Bookmark and Share


  mjuk
Precis så är det !!
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lotteri