Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfylld!

Dina ord,
bär jag med mig,
liksom dina skratt
din skarpa
blick
som
observerar..
Som
fångar in mig,
när jag försöker
slinka undan.

Energier
av
Kärlek
Ömsesidig
Kärlek
Wow!!




Fri vers av Lotteri
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-31 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotteri