Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


feta pojkar får inte kyssa vackra flickor

signaler går fram
telefonen hålls i en skakande hand
det är nu eller aldrig, tänker jag
det är nu eller aldrig

hjärtat slår i 180
adrenalinet pumpar som om jag skulle hoppa fallskärm
tänk om hon säger nej

shit, det har jag fan inte tänkt på
tänk om hon säger nej

en till signal går fram
jag tror jag dör av spänning, hela kroppen skakar och jag hyperventlirerar

jag inbillar mig att det verkligen fanns något mellan oss, att det fanns något värt att eftersträva
värt att kämpa för

men tanken hade aldrig slagit mig att hon kunde säga nej
vem fan säger nej till en kopp kaffe?

strupen är blottad när en till signal går fram
vi kysstes ju nästan, eller retades hon bara?
jag har så jävla svårt för det där

någon svarar
och tiden står stilla en sekund

hon gav mig fel nummer
shit, hur kan jag vara så naiv?




Fri vers av BaraOrd
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-02 14:11



Bookmark and Share


  kaptenen
haha fett bra dıkt max! jag gıllaren :)

trıst om det ar sa pa rıktıgt men du fangade dendar kanslan bra ıaf, hehe. kram!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd