Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som behövds är ett enda ord


En tystnad som skriker

Hans tysnad skriker i mitt huvud,
det dånar, brusar, ekar

Som ett slag i magen,
hans tystnad breder ut sig i mitt inre

Jag är utslagen, nere för räkning
Om han bara kunde säga något




Fri vers av marion80
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-02 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marion80