Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TILLBAKA TILL MYSTERY CITY

när mike monroe var som vackrast

och när isbrännan var hårt

när den värld som stötte ut oss

sa att vi behövde vård

ledde du mig bort från flocken

till en lugn plats längre bort

där jag än en gång fick varsebli

att underbart är kort

 

 

 

tjugosex år har förflutit

sen den underliga dag

då det hugskott som du skjutit

träffat kärnan i mitt jag

när man nu har blivit vuxen

händer ingenting sånt där

jag har bränt mig väldigt svårt nu

och ska aldrig mer bli kär

 

 

 

man ska aldrig säga aldrig

säger vänner runtomkring

det bevisar bara att de inte

fattat någonting

men den sommaren det hände

nittonhundraåttiotre

är en ljusglimt i elände

lite socker i mitt té

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/8 2009

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 19:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag fattar kanske "inte ett skit", men jag tror ändå på att alltid vara öppen för skiftningarna i livet..
2009-08-03

  Johan-van-damme
Den iskalla verkligheten innehåller oftast vänner som inte fattar ett skit. Hård poesi.
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP