Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnasång

Tycker du e fin
vet att du aldrig kan bli min...
och jag din...

Mitt hjärta det slår
som du säkert förstår...

Din värme Din närhet
känner jag starkt
borde kanske vara på min vakt...

Men inget Du sagt...

Följer mitt Hjärta
på vägen troligtvis
mycket smärta...

Och den är lång...
inte alls som en kort glad barnasång





Fri vers av Bambi-öga
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-10-04 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bambi-öga