Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseende och

Jag vet vart du är, och jag vet vart du finns.
Vi vet vilka vi är, och vi vet vad vi minns.
Jag är här, du är där.
Du är saknad. jag är kär.
Skratten, gråten och ditt vackra leende.
Att se dig, det ger mig tunnelseende.
Du ger mig sömnlösa nätter och dar.
När alla försvinner, så finns du kvar.
Jag kan inte tänka, ännu mindre fokusera.
Du finns i mitten, oavsett vad jag vill centrera.
Nej, HTML kan inte förklara vem du är för mig.
Viktigast i världen, och jag älskar dig.




Fri vers av dreamsinpink
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-03 20:16



Bookmark and Share


    Furious Stylez
skönt rimmande
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

dreamsinpink
dreamsinpink