Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett leende på mina läppar..

Första dagen
Första timmen
första veckan
första månaden
Första året


Första tanden
Första steget
Första ordet
Första rädslan
Första tåren
Första skrattet

Första läran
Första provet
Första dagen i vuxen livet..

Första drömmen
Första glädjen
Första sorgen
Första tanken...

Glöm inte En:

Sista dröm
Sista glädje
Sista sorg
sista tanke

Med ett leende på mina läppar
Drömmer jag mig bort..


















Fri vers av Sheyda
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-04 01:21



Bookmark and Share


  Pilgrim
Kan läsas i olika takt, Läs den gärna i snabb takt =)
Applåderar högt...
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sheyda
Sheyda