"Gävle, Gävle, underbara stad, där statyer står på rad..." (Bizex-B)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Gävle, Gävle, underbara stad, där statyer står på rad..." (Bizex-B)


MOBB

vi måste få

någon att reta upp oss på

vi måste få

nån vi kan mobba då & då

vi måste få

avreagera oss och slå

vem kan förstå

den som bär svart när jag är grå?

bara stå på

nån måste bankas gul & blå

våld föder våld

om du är pantad är du såld

vem styr min själ?

får mig att inte vilja väl?

fiende, vän

är huvudfienden le pen?

samtidssoldat

fick sitt mandat av sin kamrat

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/8 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP