Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vindar

Det finns en strand

i ett främmande land

dit tankens vågor aldrig kan nå

eller överhuvudtaget förstå.

Där kan man härligt naket i frihet vandra

utan några bindningar från allt det andra.

Här finns inget att klandra.

Här blommar insiktens och visdomens blommor

i onämnbara färger och dofter.

Här smeker och leker kärlekens vindar

utan att tankar dem någonsin hindrar.

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-08-04 20:48



Bookmark and Share


  sommarmoln
Ett land i här och nu...
2010-08-15

  mare VIP
Mycket fin....
2009-08-08

    Bodil Sandberg
Du diktar och rimmar så man bara njuter..vackraste vackra rader!
2009-08-07

  Aciom
Bokmärks!
2009-08-06

  Mats Henricson
Bokmärker (längtansfullt !)
2009-08-05

  Mats Henricson
UNDERBART ! VAR ? Vill dit !
2009-08-05

    ej medlem längre
Vilket
väldigt vara
vackert
2009-08-05

  Cosmic Johanna
En strand för varandet inom oss jag anar,

har några biljetter över till en resa dit:-)

kosmoapplåder för det vackra i din dikt!
2009-08-04

  walborg
Får en paradisisk bild framför mig när jag läser dikten - den fullkomliga kärlekens paradis.
2009-08-04

  sulimaa
Åh så vacker tanke...där vill man vara och leva...
2009-08-04

  livsdans
Vilken härlig strand...i det främmande land! Där vill jag lekas utan av tankarna alls smekas!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP