Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina sår


Det är enkelt att säga att man ska bli hård.
Aldrig släppa in någon - inte släppa på sina principer igen.


Fast vi är så svaga för lockelser och frestelsen lindar in oss i förförelse och både du och jag vet att jag skulle springa till dig om du vände om och stod med öppna armar mot mig igen.


Så om du ska göra det, träng ner i mig brutalt och snabbt nu innan tiden rinner ut och återvänd aldrig krampaktigt upp till ytan för att andas andras luft.


Snart är vi borta föralltid och snart ristar andra i mig och jag kommer avsäga mig dina sår och förneka din skarpa existens.


Jag ska stänga locket och försegla med ogenomtränglighet.





Fri vers av annaaaa
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-27 00:01



Bookmark and Share


    tehdog
Säger som Jenny. "Din skarpa existens".
2009-10-18

  Jeny
Underbara ordformuleringar. Rakt på sak.
2009-09-13

  Patrik Englund VIP
som sagt, vi är svaga för lockelser.

Jättebra text.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa