Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vet varken ut eller in, hjärtat säger en sak och hjärnan en annan.


Sanningen

När blev sanningen kall, hård och hal?
En slemmig ormen ringlar sig runt mina ben
Det är så svårt att gå
Det är så svårt att röra sig
Den kramar musten ur min kropp

Vad hände?
Sanningen som var som en sommar dröm
Varm, nära och intim
En len smekning på min kind
Ett naket sårbart bröst

Ord tillrättalagda
Ord som inte direkt är lögn
Ord som ger en skev, orättvis bild
Vara det verkligen sanning?

Lurad och bedragen av sanningen?




Fri vers av Visitor
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-05 08:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Sanning utan kärlek är brutalitet" lärde mig en profet.

Har ställt dessa frågor mer än en gång i livet.

Det som inte kan sägas i kärlek bör man nog hålla inne med.

Man får ta sin tillflykt till Herren då man behöver läkedom.

Hans Namn är en utgjuten salva.Höga Visan 1:3

Applåd!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Visitor
Visitor