Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SYRE

en ny dags syre

att andas in

en ny dag som jag

kan kalla min

jag lockas framåt

av spänningen

av liv och grannlåt

av kärleken

milano väntar

min bättre hälft

och min dörr gläntar

mot livet självt

jag färdas in i

en höstkänning

high voltage rock

det är högspänning

en mognadsmånad

som avslutning

står grånad, hånad

och ser allting

när tidens tecken

tycks hopa sig

och kontinenten

europa sig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090805

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-05 10:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljus ton i din dikt....bra..
2009-08-05

  anits VIP
Härliga rader, jag tycker om dom, mycket
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP