Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ME MEATLOAF - YOU CHER

så låt det brinna

i bägge ändar

låt mig leva

innan jag dör

det är lätt för mig

att självantända

men det jag gör

det står jag för

så låt mig härja

tills jag är ruiner

och inte klarar av

en timme till

pussa bort alla

sura miner

det måste finnas

någon här som vill

jag har en solskensstund

i bagaget

och jag delar den

om jag får

så kör vi hela

ekipaget

genom höst och vinter

in i vår

så ge mig fler

intressanta konserter

ge mig nätter

som uttömda gryr

ge mig paranta

revolutionärer

och ett rafflande

rockäventyr

 

vi spelar "deadringer for love"

och sjunger

du och jag som meatloaf och cher

tycker folk det är för mycket

gung här

blir nästa låt vi sjunger

"we don´t care"

så länge bränsle tillförs

kan det brinna

och ingenting kan visas

i repris

har vi dubier

får vi väl besinna

att varje form av njutning

har sitt pris

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090805




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 12:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skriven dikt......
2009-08-06

  Silvergirl
Snyggt!!!
2009-08-05

  Elaine.S VIP
Rakt ut i livet, utan broms!!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP