Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vart ska man gå?


vart

Vart ska vi gå då, sa syster, vad ska vi göra
Jag vet inte, sa jag

Och det lät lite väl bekant
Men någonstans måste vi gå
För alla väggar rör sig
När jag är stilla så smärtar det inuti
Någonstans finns något bättre

Vi kan inte stanna här, sa jag
Varför, sa syster, kom så tittar vi på teve




Fri vers av äpple
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-10-05 10:27



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Gillar särskilt de här två meningarna

"När jag är stilla så smärtar det inuti
Någonstans finns något bättre"

Kanske rastlöshet
fast för mig mer en inre sådan.
Och behovet av att bli mentalt förförd
fly lite ifrån sig själv
2005-10-05

  Ola Rydberg
bra om rastlöshet
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

äpple

Mina favoriter
Lunchrast 1