Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag är" utan större besvär

Om du kan låtsas att dåtiden

och framtiden inte finns

kanske en härlig närvaro i nuet vinns.

Det blir som att ställa in en kameras lins

på det som verkligen finns.

I denna närvaro är det lätt att känna "Jag är"

utan några större besvär.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-05 13:15



Bookmark and Share


  walborg
Roligt kokboks-språk! Man tager vad ....... och tänker litet ...Vips!
Tack för receptet!
2009-08-08

  Miss Mod
Att vila i tiden.
2009-08-07

  Aciom
älskar!
2009-08-06

  sulimaa
Jaa det var underbart skrivet och så sant oxå !!!
2009-08-06

    Bodil Sandberg
hii älskas!!!varm applåd så bra du sa det!!!
2009-08-05

    ej medlem längre
Fyndigt fint
applåderar :)
2009-08-05

  livsdans
Fint och en skön känsla av avslappning!
2009-08-05

  Carola Bouvin
Väldigt bra och tänkvärd text, applåder!
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP