Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"FAIL" written all over it

Jag springer åt andra hållet för att få komma tillbaka
din iskalla blick jagar i väg mig
men jag vill tillbaks till dig

en omöjlighet
och vi alla är fullkomligt medvetna om det

det är olidligt uppenbart
alla ser det - alla vet det
en omöjlighet
och om någon vet det så är det jag

jag blir
starstruck i din närvaro
kan inte slita blicken i från
men vågar inte titta

att älska dig av och över mitt eget jag
ditt inflytande
som varken du eller jag kan rå över
får mig att bli livrädd
otillräcklig
gör jag fel kan du göra fel
blir det fel kan det bli det sista som upplevs

en omöjlighet
FAIL

written all over it

 

Så jag springer åt andra hållet för att få komma tillbaka
en gång i tiden var du just ingenting
blott ett minne
då kom du och hämtade mig en gång till
desto större utrymme vi har emellan oss
desto större chans att det är vad du vill

 

Springer åt andra hållet för att få komma tillbaka
en omöjlighet




Fri vers av aiina
Läst 318 gånger
Publicerad 2009-08-05 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aiina